Contact

Over DataExpert

Missie & Visie

Het is onze missie om onze klanten te ondersteunen in (cyber)criminaliteitsbestrijding en databeveiliging, door het leveren van innovatieve software-oplossingen, producten en diensten.

De misdaad verslaan
De digitale component in de misdaad is sterk toegenomen. Vaak speelt de techniek zelfs een hoofdrol, bijvoorbeeld om toegang te krijgen tot systemen voor het ontvreemden van gegevens of het plegen van fraude. Om die misdaad een stap voor te blijven, moeten de opsporingsbranche, fraudebestrijdingafdelingen en security centers zich nog sneller ontwikkelen. Innovatie van tooling en opsporingsprocessen en kennisvergroting en kennisdeling zijn hierbij van cruciaal belang. De beste tooling en de best getrainde onderzoekers zijn nodig om de misdaad te kunnen verslaan.
Daarom houdt DataExpert het portfolio van oplossingenproducten en trainingen voortdurend up-to-date. Zodat klanten in hun strijd tegen de misdaad effectief worden ondersteund.

Onze ambitie is om door inzet van onze kennis, software en diensten elke misdaad- en fraudezaak op te lossen en de impact van cyberaanvallen en risico’s op datalekken tot nul te reduceren.