Contact

Vacature

Consultant Analyse

Door de toenemende groei en complexiteit van data die geanalyseerd dient te worden zijn software/technologie onmisbaar geworden om effectief en efficiënt opsporing, in brede zin, te kunnen doen. De consultant analyse dient competenties te hebben om hierin als belangrijke schakel te fungeren.

Als Consultant Analyse bepaal je samen met de klant de juiste ICT oplossingen voor het analyseren van criminaliteit of fraude. Je analyseert de omgeving van de klant, stelt de juiste oplossingen bestaande uit standaard software producten voor, en vervolgens implementeer je deze projectmatig. Naast het analyseren en adviseren van klanten houd je je ook bezig met het geven van productdemonstraties en het begeleiden van proof of concepts. Je hebt veel vrijheid in het vormgeven van dit gehele proces en kunt daarvoor ook de verantwoordelijkheid dragen.

Wie ben jij?
Om deze functie succesvol uit te voeren beschik je over de volgende kennis en ervaring:

  • Kennis en ervaring met  data analytics of business intelligence
  • HBO/universitair geschoold, bij voorkeur een opleiding met een ICT component
  • Je bent een ondernemende en enthousiaste consultant met minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
  • Je bent representatief en hebt een positieve en proactieve houding
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je kunt zelfstandig werken en houdt er van verantwoordelijkheid te nemen/dragen
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken in complexe vraagstukken (bijvoorbeeld: PRINCE2)
  • Tot slot ben je van onbesproken gedrag
  • Ervaring op het gebied van analyse producten zoals als IBM i2 software en Ockham Mercure (telefoon analyse) is een pré evenals ervaring met Artificial Intelligence, Cognitive Computing of Machine Learning

Wat mag je van ons verwachten?
Naast de afwisseling en zelfstandigheid die deze functie biedt, krijg je als Consultant Analyse bij DataExpert de mogelijkheid om bij een bedrijf te werken dat bijdraagt aan de veiligheid in de maatschappij. Je werkt in een kennisintensieve werkomgeving waarin je veel uitdagingen krijgt en de mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Dit doe je onder andere door samen met je leidinggevende duidelijke doelen af te spreken. Verder staat in deze werkomgeving de klant centraal. Binnen DataExpert hangt een informele werksfeer en wordt er waarde gehecht aan onderlinge samenwerking en de goede reputatie in de markt. Ook bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wie is DataExpert?
DataExpert, gevestigd in Veenendaal, bestaat al 28 jaar en is leverancier voor overheden en het bedrijfsleven. Wij leveren softwareproducten en diensten op gebied van (digitaal) onderzoek, misdaadanalyse, cybersecurity en cybercrime. Daarnaast heeft DataExpert een uitstekende reputatie op gebied van support, consultancy en training. 

DataExpert staat voor kennis en kunde. Wij weten wat er speelt bij de klanten, wanneer dit speelt en waarmee we de klant kunnen helpen. Wij kennen onze oplossingen en het proces bij de leverancier waardoor wij snel en flexibel kunnen inspelen op behoeften in de markt.

Interesse in deze veelzijdige functie?
Herken jij je in de hiervoor omschreven functie en heb jij zin om je vast te bijten in deze nieuwe uitdaging? Stuur dan je cv naar vacature@dataexpert.nl t.a.v. de heer Gino Flem of bel ons op 0318-543173. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.