Contact

Vacature

Gezocht: Adviseur Analyse oplossingen

Ben jij (ex-)analist en wil je andere analisten helpen met software oplossingen?

DataExpert is landelijk één van de grootste leveranciers van analyse software voor criminaliteitsbestrijding. Wegens groei van de organisatie zoeken wij een nieuwe enthousiaste collega, die mensen binnen opsporing, handhaving en inspecties wil helpen met onze analyse producten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een ervaren analist en ras netwerker, bij voorkeur met kennis van IBM i2 producten. Je houdt ervan om met mensen te praten over hun werk en de uitdagingen daarin. Als de DataExpert producten een oplossing kunnen bieden voor die uitdagingen, dan kun je met slimme productdemonstraties en test projecten de klant die kansen laten zien. Op alle niveaus van een organisatie kom je tot je recht, of het nu de bestuurstafel is of het bureau van een analist.

Natuurlijk vind je het leuk om alle ontwikkelingen op je vakgebied bij te houden en werk je graag zelfstandig en in een team verband.

Functie eisen:

 • Een afgeronde HBO-opleiding
 • Je hebt ervaring met data analyse (bij voorkeur met IBM i2 oplossingen of andere netwerk visualisatie en analyse technologie), bij voorkeur in de opsporing, de handhaving of het toezicht
 • Je kunt goed presenteren
 • Je bent klantgericht en initiatiefrijk. Je kunt je goed inleven in mensen hun werkzaamheden en je houdt ervan mensen vooruit te helpen in hun werk
 • Je werkt graag resultaatgericht en projectmatig
 • Je spreekt en schrijft Engels, Frans is een pré

Wat biedt DataExpert?

 • Je hebt bij ons de mogelijkheid om bij een bedrijf te werken dat bijdraagt aan de veiligheid in de maatschappij.
 • Je werkt in een kennisintensieve en dynamische werkomgeving waarin je vele leuke uitdagingen krijgt. Een werksfeer waarin de klant centraal staat en je samen met jouw leidinggevende duidelijke doelen afspreekt.
 • We bieden een afwisselende, zelfstandige functie in een groeiende organisatie, met een goede reputatie in de markt, dat veel waarde hecht aan onderlinge samenwerking, integriteit en betrouwbaarheid.
 • Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en bonusmogelijkheden.
 • Verder bieden wij goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie is DataExpert?

DataExpert, gevestigd in Veenendaal, is al 28 jaren de IT leverancier voor overheden en commerciële organisaties in het bestrijden van criminaliteit. Wij leveren software en hardware oplossingen en diensten op gebied van (digitale)opsporing, operationele en strategische misdaadanalyse, en cyber crime. Daarnaast heeft DataExpert een uitstekende reputatie op gebied van support, consultancy en training. 

DataExpert staat voor kennis en kunde. Wij weten wat er speelt bij de klanten, wanneer dit speelt en waarmee we de klant kunnen helpen. Wij kennen onze oplossingen en het proces bij de leverancier waardoor wij snel en flexibel kunnen inspelen op behoeften in de markt.

Interesse in deze veelzijdige functie?
Wil je meer weten over de functie of wil je direct je motivatie en CV sturen? Stuur dan een email naar vacature@dataexpert.nl ter attentie van Ana Maria Oniceanu, Manager afd. Analyse of neem telefonisch contact met ons op via 0318-543173.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.