Contact

Over DataExpert

Onze leveranciers

DataExpert is leverancier van soft-en hardware producten van wereldwijd toonaangevende partners. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guidance Software wordt met EnCase al meer dan 20 jaar gezien als de standaard op het gebied van digital forensics en end-point security. Guidance Software en DataExpert zijn al jaren trouwe partners en vormen samen de basis voor elke forensische onderzoeker en IT-security specialist. 

 

Griffeye provides the world’s premier intelligence and visual big data platform for digital media investigations handling images and video. Griffeye Analyze DI, CS operations and CS enterprise can be used in any investigation containing digital material. Griffeye was initially part of NetClean, but in 2015 became a separate subsidiary to Safer Society Group.

 

HumanIT

 

IBM is wereldwijd de marktleider op het gebied van visualisatie en analyse software, waaronder de bekende Analyst’s Notebook software. Als onderdeel van IBM, heeft i2 als doel om u de beste oplossingen te bieden ter ondersteuning van het analyseren van enorme hoeveelheden gegevens. Haar producten worden dan ook gebruikt in de markt voor openbare orde en veiligheid. Zij werkt wereldwijd samen met distributeurs. Zo is DataExpert de distributeur voor Nederland, België en het Caribisch deel van het Koninkrijk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NetSkope is de specialist voor DataExpert die u inzicht te geeft in welke bedrijfsdata in de cloud beschikbaar is door introductie van bijv. Office365, Google Apps of Box. 
Met de oplossingen van NetSkope kan DataExpert u direct inzicht bieden op al uw cloud-data en shadow-it applicaties en bent u in staat om hierover te rapporteren en te sturen in uw organisatie. De go-to-partner als uw bedrijfsdata in the cloud beschikbaar is.

 

Nuix staat voor New Universal Information Exchange en biedt DataExpert het platform en de expertise op het gebied van e-Discovery, forensics en end-point security. Nuix is voor DataExpert de key-partner als het gaat om onderzoeken die het processen van grote hoeveelheden data in een korte tijd vereisen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varonis is als partner van DataExpert de specialist op het gebied van Data Governance en helpt organisaties bij het beheren en beschermen van hun ongestructureerde en semi-gestructureerde data in documenten, spreadsheets, presentaties, mediabestanden en andere zakelijke gegevens. Een onmisbare partner om grip te krijgen op uw data.