Contact

Over DataExpert

Innovatie

Slimme software en slimme mensen. Dat is nodig voor de preventie en opsporing van (cyber)criminaliteit. Omdat ook criminelen steeds slimmer en actiever worden. 

De continue ontwikkeling op het gebied van hardware/software-tooling, kennis, training en begeleiding gebeurt bij DataExpert met:

  • Nieuwe producten
  • Kennisoverdracht
  • Consultancy
  • Support
  • Onderhouden van softwareoplossingen

Nieuwe functionaliteiten
We beschikken over de deskundigheid om uw behoeften op het gebied van forensisch onderzoek, analyse en databeveiliging te vertalen naar passende oplossingen. En de wensen en eisen van onze klanten geven we door aan onze softwarepartners zodat regelmatig releases en updates worden uitgebracht met nieuwe, gevraagde functionaliteiten.

Knowledge Management Services
Met Knowledge Management Services neemt DataExpert (in samenspraak met het management) verantwoordelijkheid voor het realiseren en borgen van het juiste kennisniveau (persoonlijk en gezamenlijk) van analyse-tooling in de organisatie.

Event & Nieuws
In nieuwsberichten en op ons jaarlijkse evenement ‘Digital Experience’ laten we u kennismaken met de nieuwste technologieën op het gebied van forensisch onderzoek, e-discovery, incident-analyse en databeveiliging. Zodat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de markt.

Zullen we meedenken over wat voor uw werkveld de best passende oplossing is? Neem contact met ons op.