Contact

Nieuws

CyberSeatbelt op BNR Radio

Vanaf 6 januari 2020 is onze commercial over CyberSeatbelt te horen op de radio bij BNR. Met deze radiospot wil DataExpert awareness creëren over de ransomware en de daarop volgende schade door geëncrypte bestanden. Ondanks uitgebreide security maatregelen kan het toch voorkomen dat gijzelsoftware bezit neemt van uw IT infrastructuur. De vraag die we willen oproepen met de radiospot is dan ook: Als gijzelsoftware ondanks alle security maatregelen tot mijn interne omgeving doordringt, wat dan? 

CyberSeatbelt is dé veiligheidsriem van uw security omgeving. Het monitort uw (gevoelige) data, alarmeert en stopt direct het proces van bestandsversleuteling door gijzelsoftware. Hiermee wordt mogelijke bedrijfsschade binnen uw organisatie aanzienlijk beperkt.  

Heeft u onze radiospot nog niet gehoord? Zet dan zeker even de radio op BNR of bekijk onderstaande video.