Contact

Nieuws

Vrije inschrijving Cybercrime, OSINT & Cyber Security trainingen in 2020

In 2019 heeft DataExpert vele groepen mogen trainen op het gebied van Cybercrime, OSINT, Cyber Security, Misdaadanalyse en Digitaal Forensisch onderzoek. Het team kijkt tevreden en trots terug op een succesvol, leerzaam en interessant trainingsjaar. 

Aangezien DataExpert er naar streeft om zich te blijven verbeteren en goed in te spelen op de vragen uit de markt, wordt er een verandering doorgevoerd. Waar u zich voor de Analyse en Forensische trainingen al individueel kon inschrijven, kan dat nu ook voor Cybercrime, OSINT en Cyber Security trainingen. Hiermee willen we iedereen de mogelijkheid bieden zijn/haar kennis uit te breiden op deze gebieden. 

Wilt u graag in 2020 een training volgen? De beschikbare data zijn reeds vermeld per training op onze website!

We kijken er naar uit u in 2020 te mogen verwelkomen bij één of meer van onze trainingen.