Contact

Nieuws

Terugblik op Digital Experience 2019

De 15e editie van Digital Experience zit er op. We kijken vol trots terug op twee zeer succesvolle dagen. Als eerste willen we onze partners, onze klanten en andere deelnemers aan het evenement hartelijk bedanken. Door jullie bijdragen waren beide dagen interactief, bruisend, leerzaam en interessant!

We trapten de Forensic Edition af met de keynote "Cyber Security": The evolving Landscape and Countermeasures’ gepresenteerd door Melanie Rieback. Daarna verzorgden onze partners diverse themasessies over mobile en digital forensics. Tijdens deze presentaties werd het publiek op de hoogte gebracht van de verbeterde en nieuwe functionaliteiten van producten, werden innovatieve oplossingen gedemonstreerd en leerden ze nieuwe tips en tricks waardoor ze de soft- en hardware nog efficiënter in kunnen zetten tijdens onderzoeken.   

De tweede dag stond in het teken van data analyse en OSINT. Net als dag één was ook tijdens deze dag een breed publiek aanwezig uit de opsporingswereld. De dag werd geopend door de inspirerende keynote van Nico Dekens waarin hij toelichtte hoe het onderzoekscollectief BELLINGCAT online fact-checking gebruikt om de waarheid aan het licht te brengen. Daarnaast waren er verschillende gebruikerscases en workshops van leveranciers met als thema’s fake news, OSINT, data analyse, i2, telecom analyse, Darkweb, mensenhandel en meer!

Al met al twee leerzame en variërende dagen! Wilt u naar aanleiding van Digital Experience graag meer informatie of een afspraak? Neem dan zeker contact met ons op.

Diverse presentaties zijn door de sprekers beschikbaar gesteld om te downloaden. Deze kunt u terug vinden op onze website!

We kijken er naar uit u in 2020 op 7 en 8 oktober wederom in het Van der Valk Hotel in Utrecht te mogen ontvangen!