Contact

Nieuws

MH-Service biedt innovatie hardware oplossingen

MH-Service is al sinds 2005 partner van DataExpert op het gebied van forensische hardware. Het Duitse MH-Service is specialist op het gebied van hardware voor e-discovery en digitaal forensisch onderzoek. De oplossingen van MH kenmerken zich door de snelheid en efficiëntie waarmee ze data kopiëren, doorzoekbaar maken en ter review beschikbaar stellen.

De Trecorder is het oorspronkelijke en bekendste product van MH. Een draagbare oplossing waarmee drie harddisks tegelijk kunnen worden gekopieerd. Inmiddels is de Trecorder opgevolgd door andere oplossingen zoals de Boxcop bundle. Dit is een snelle laptop met een data-unit die tot wel 12TB kan bevatten voor de opslag van data. Alle hardware wordt geleverd met een waterdichte koffer die zeker tegen een stootje kan.

Ook op het gebied van Mobile Forensics heeft MH niet stil gezeten.  De ‘Black Widow’ kan tot 8 mobiele telefoons tegelijk imagen in combinatie met diverse tools.

Dit is van grote toegevoegde waarde bij onderzoeken waar meerdere telefoons worden aangetroffen. De Black Widow wordt geleverd met een complete kabelset en een draadloos laadstation. Hierdoor blijven de aangetroffen telefoons altijd voldoende opgeladen.  

Voor meer informatie over de Trecorder, de Boxcop bundle, de Black Widow of andere hardware oplossingen kunt u contact opnemen met DataExpert, de vertegenwoordiger van MH in de Benelux en de Caribbean.