Contact

Nieuws

Snel en verantwoord kopieën maken van datadragers

Wilt u snel forensisch verantwoorde kopieën maken van datadragers? Dat kan met de Falcon-NEO. De Falcon Neo maakt datakopieën met meer dan 50Gb per minuut voor SATA/SSD en tot ca. 90Gb per minuut voor het klonen van PCle naar PCle. Daarnaast beschikt deze hardware ook over een USB-bootmethode waardoor het demonteren van schijven niet meer nodig is.

Onder het mom één beeld zegt meer dan duizend woorden, verwijzen we u voor meer informatie naar het productfilmpje. Hier worden in enkele minuten belangrijke functionaliteiten en mogelijkheden van de Falcon-NEO toegelicht.

Daarnaast zijn er ook filmpjes beschikbaar die dieper in gaan op één gericht onderwerp/ functionaliteit van de Falcon-NEO. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een filmpje over de interface. Voor deze filmpjes kunt u hier klikken.  

Uiteraard kunnen we u ook op locatie voorzien van een demonstratie. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op.