Contact

Nieuws

IBM i2 European User Group

Op 11 en 12 september a.s. vindt de IBM i2 European User Group Conference te Cambridge plaats. Deze tweedaagse conferentie biedt de uitgelezen kans voor i2 partners en gebruikers om kennis en ervaringen uit te wisselen over IBM i2 software. DataExpert is samen met Forensic Experts Scandinavia sponsor van dit event.

Naast sponsoring, zullen we ook een sessie verzorgen over de successen die Scharlaken Koord heeft behaald in het bestrijden van mensenhandel in de prostitutie. Hierin wordt toegelicht hoe slimme webcrawling van open bronnen data in combinatie met IBM i2 software analyse tot mooie resultaten kan leiden.

Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere:

  • Hoe haalt u het meeste uit i2 Analyst’s Notebook
  • i2 Schema Design & Discovery Workshop
  • i2 Roadmap
  • Ongestructureerde data analyse in i2
  • OSINT analyse met i2

Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om feedback te geven aan de makers en ontwikkelaars van IBM i2. De resultaten van de i2 enquête die we recent hebben uitgevoerd, nemen we dan ook zeker mee!

DataExpert en Forensic Experts kijken er naar uit om de kennis opgedaan tijdens deze conferentie daarna met gebruikers te kunnen delen. Heeft u een brandende vraag die we mee kunnen nemen? Neem dan zeker even contact met ons op!

Contact