Contact

Nieuws

Cloud beveiliging gaat verder dan alleen Office 365

De Office 365 suite van Microsoft is inmiddels dè standaard bij veel en variërende organisaties. Microsoft regelt de beveiliging binnen Office 365. Toch blijft het een gedeelde verantwoordelijkheid tussen cloud providers zoals Microsoft en de gebruikers. De beveiliging is namelijk enkel gericht op uw Office 365 omgeving. Het biedt dus geen volledig inzicht en beveiliging van het gebruik van cloud applicaties.

Hoe beveiligt u het gebruik van alle cloud applicaties binnen uw organisatie?

Zelfs het meest beveiligde platform kan een risico vormen als gebruikers het niet op de juiste manier inzetten. Uit ervaring weten we dat Office 365 één van de vele cloud applicaties is die binnen organisaties wordt gebruikt. Om die reden adviseert DataExpert gebruikers die in de cloud actief zijn of migreren naar de cloud, gebruik te maken van een Cloud Access Security Broker (CASB).

Netskope is zo’n CASB – de enige die een Microsoft Gold Cloud Productivity Partner status heeft – die Office 365 gebruikers helpt om de security verder te verbeteren. Door Netskope in te zetten, kunt u naast Office 365 uw overige cloud applicaties (zoals Prezi, Box.com, Amazon Web Services etc) beveiligen.

Netskope voor Office 365 zorgt voor inzicht en controle over risicovolle activiteiten binnen de Office 365 omgeving. Het beschermt gevoelige data en stopt cloud dreigingen.  

DataExpert helpt u graag met het beveiligen van uw cloud omgeving. Voor meer informatie of een afspraak neem contact met ons op.