Contact

Nieuws

Event nieuws

Bent u benieuwd naar de nieuwste trends, ontwikkelingen, expert visies en technologieën op het gebied van Fraude en Criminaliteitsbestrijding? Dan hebben we goed nieuws! De komende maanden staan weer veel leerzame en interessante events op de agenda!

  • 28 & 29 augustus - BlackBag Lunch & Learn Sessies: leer alles over de nieuwste trends & ontwikkelingen rondom BlackBag Technologies.
  • 18 september - Congres Ondermijning & Georganiseerde Criminaliteit: tijdens dit tweedaagse evenement komen ervaringsdeskundigen, experts, wetenschappers en het bedrijfsleven bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen over de aanpak van ondermijning. DataExpert presenteert, in samenwerking met Taskforce Brabant Zeeland, over de verborgen waarde van open bronnen en uw data.
  • 3 & 4 oktober - Fraude Film Festival: waar sprake is van uitbuiting en corruptie komen mensenrechten in het gedrang. Tijdens het FFF wordt er gewerkt om samen het tij te keren en op een innovatieve manier het plegen van fraude te bestrijden. Ook DataExpert zal een sessie  & film verzorgen rondom de thematiek ondermijning.
  • 8 & 9 oktober - Digital Experience Nederland: dit jaar organiseren wij met trots de 15e editie van Digital Experience. Het thema is wederom de strijd tegen misdaad, fraude en cybercrime. Dag één staat wederom in het teken van (Digital) Forensics en op dag twee staat (Data) Analytics centraal. 

We zien u graag op één of meerdere van de events. Heeft u vragen? Neem dan zeker contact met ons op.