Contact

Nieuws

DataExpert nieuwe leverancier van FireEye portfolio

Eerder dit jaar is DataExpert de samenwerking aangegaan met FireEye. FireEye is de maker van een aantal succesvolle producten op het gebied van Network Security & Forensics, Email Security, Endpoint Security en Threat Intelligence zoals Verodin en het Helix Security platform.

“Door de samenwerking met FireEye weten we ons huidige portfolio van cybersecurity en databeveiligingsproducten verder uit te breiden en daarmee onze dienstverlening te verstevigen.” aldus Gino Flem, Manager Security Solutions. Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren sluit FireEye meer dan ooit aan op onze visie op Forensics en Analyse. Verder kan DataExpert aan de hand van de Mandiant Services van FireEye ook haar ambitie rondom Incident Responding de aankomende jaren verder realiseren.

DataExpert kijkt uit om in samenwerking met FireEye het nieuwe productportfolio te leveren, te implementeren en klanten van support te voorzien. Wilt u meer informatie over deze producten ontvangen of bent u benieuwd wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.