Contact

Nieuws

Terugblik Digital Experience Nordics

2 mei j.l. organiseerde DataExpert in samenwerking met Forensic Experts Scandinavia en haar partners de eerste editie van Digital Experience Nordics. Met ruim 100 bezoekers afkomstig uit de private en publieke opsporingsbranche was het event een groot succes!

Christian Almstedt – CEO van Forensic Experts Scandinavia AB- opende de dag gevolgd door een indrukwekkende keynote van Christian Berg - CEO van Safer Society Group Sweden AB – over ‘fake news’. Vervolgens splitste de groep zich op om gerichte forensische, cybercrime en analyse sessies te volgen. De sessies varieerden van innovatie in Darkweb intelligence en onderzoek, Mobile Forensics, IBM i2 E.I.A. tot en met Kritische Infrastructuren als target, Mensenhandel usercase en video investigation.

We willen de deelnemers, leveranciers en partners hartelijk danken! Jullie hebben deze leerzame dag mogelijk gemaakt.