Contact

Nieuws

Terugblik op de Dag van de Fraudeonderzoeker

DataExpert kijkt met een tevreden blik terug op de Dag van de Fraudeonderzoeker, waar DataExpert samen met het IFFC en de Taskforce Zeeland Brabant een break-out sessie verzorgde. Tijdens dit jaarlijkse evenement dat in het teken staat van fraude bestrijding, werd voor een volle zaal de aanpak van ondermijning en fraude middels open bronnen toegelicht.

Hoe gaan we de toenemende (online) ondermijning het beste tegen? Edwin Metgod, Adviseur Analyse bij DataExpert en Eric Hertogh, projectleider bij Taskforce Zeeland Brabant- team Smart Cell Follow the Money, hebben een vooruitstrevende en integrale oplossing laten zien met Web IQ Voyager, dé Darknet Search Engine. Tijdens de live demonstratie kreeg het publiek inzicht hoe ondermijning zich organiseert op het Darkweb en de Darknet Markets.

We willen organisator IFFC nogmaals hartelijk danken voor deze mooie gelegenheid om onze samenwerking met de Taskforce Zeeland Brabant en het IFFC te tonen! En niet in de laatste plaats voor de zeer interessante dag!

Wilt u meer weten over Web IQ Voyager of over andere oplossingen die u kunnen helpen in de strijd tegen ondermijning? Neem dan contact met ons op!