Contact

Nieuws

Evaluatie Digital Experience België

Afgelopen 24 april was de tweede editie van Digital Experience België. Met een gemengd en betrokken publiek van de Belgische Politie, Defensie, private opsporingspartijen en de aanwezige leveranciers was de dag een groot succes!

Tijdens de verschillende sessies heeft het publiek kennis gemaakt met onder meer de nieuwste forensische en data analyse technologieën, verschillende usercases op zowel de gebieden van ondermijning en mensenhandel en tips & tricks rondom Mobile Forensics.

Daarnaast waren verschillende leveranciers aanwezig om technische vragen over de opsporingen soft- en hardware te kunnen beantwoorden en de bezoekers te voorzien van live demo’s.

We willen alle bezoekers, leveranciers en partners hartelijk danken voor hun bijdrage aan Digital Experience België.

Tot volgend jaar!