Contact

Nieuws

Herinnering: CyberDive

Op dinsdag 28 mei a.s. organiseren Cyberbit en DataExpert een unieke Learn&Enjoy sessie. 

Op de agenda staat een kennis sessie over incidenten binnen IT-OT- IoT. Hoe gaat u om met ICS/SCADA omgeving binnen een (kritische) infrastructuur? Hoe creëert u op al die omgevingen het juiste inzicht, beveiligt u deze adequaat en voert u tijdig de juiste controle uit? Welke (on)mogelijkheden bieden EDR en Big Data en hoe automatiseert u dit binnen het SOC? En welke rol heeft Threat Intelligence? Uiteraard is er ook aandacht voor training; we nemen u graag mee in de wereld van CyberRange; een state-of-the-art SOC trainingsomgeving.

Hierna is het tijd voor Enjoy…. Wat we exact gaan doen, laten we nog even geheim, maar het is spectaculair.
Wilt u als CISO, (IT) Security Manager/Officer, SOC-medewerker, Threat Intell hunter etc. deelnemen aan dit gratis evenement, meldt u zich dan aan via security@dataexpert.nl.