Contact

Nieuws

Cloud Forensics

Het veranderend IT landschap van On Premise naar Cloud zorgt voor een nieuwe dimensie in forensisch onderzoek. Zowel voor organisaties die dit in opdracht uitvoeren (bijvoorbeeld litigation of opsporing), als voor organisaties welke dit in eigen beheer uitvoeren op hun eigen omgeving (veiligheidszaken of security).

DataExpert biedt met de laatste upgrades diverse producten uit het bekende forensische portfolio die in staat zijn om naast de bekende datacollectie ook cloud omgevingen (bijvoorbeeld O365 en SharePoint) mee te nemen.

Maar ook meer; door inzicht op basis van logfiles valt te onderzoeken welke file waar in de cloud staat, wie hier toegang tot heeft en wat voor data deze files bevatten. En in hoeverre deze files de omgeving hebben verlaten.

DataExpert biedt deze producten zowel als licentie en/of af te nemen service aan. Voor meer informatie, een demo en/of om de mogelijkheden te testen, neem contact met ons op via security@dataexpert.nl.