Contact

Nieuws

The DataExpert Academy

Met de overname van Di-Ex in 2017 breidde DataExpert haar trainingsaanbod aanzienlijk uit. Onze trainers hebben sinds die tijd niet stilgezeten. Ze hebben het trainingsaanbod uitgebreid en geüpdatet. Door hun inzet, enthousiasme en ervaring uit het werkveld, beschikt DataExpert inmiddels over een breed assortiment van OSINT, Cybercrime, Cyber Security, Forensics en Data Analytics trainingen aansluitend bij zowel de opsporingsbranche maar ook voor commerciële organisaties.

Met het ruime en variërende aanbod werd het tijd voor een nieuwe naam. DataExpert introduceert dan ook vol trots de DataExpert Academy. De trainingen van DataExpert Academy worden op maat gemaakt voor onze klanten. Wij leren de cursisten wat niet voor handen ligt op het internet. De vraagstellingen van morgen zijn de inhoud van onze trainingen van vandaag.

Wilt u graag meer informatie over onze DataExpert Academy trainingen? Neem dan contact met ons op!