Contact

Nieuws

Gaat u mee de hoogte in?

(IT) Security Officers, SOC-medewerkers, Security Managers, CISO’s en andere geïnteresseerden opgelet! Op dinsdagochtend 28 mei a.s. organiseert DataExpert in samenwerking met haar leverancier Cyberbit een exclusief Learn & Enjoy evenement.

Op deze ochtend zult u op een unieke wijze en vanaf een hoge locatie kennis maken met de visie van Cyberbit en DataExpert op de gebieden van:

  • Het managen van incidenten binnen IT-OT- IoT (ook ICS/SCADA)
  • Hoe de ultieme trainingsomgeving er uit ziet waarin u op realistische wijze kunt leren om te gaan met cyberthreats en SOC training

Aangezien we voor deze exclusieve ochtend beperkt plaats hebben, vragen we u zich eerst op te geven om een persoonlijke uitnodiging te ontvangen. Mail voor deze uitnodiging naar security@dataexpert.nl.