Contact

Nieuws

Logicube introduceert nieuwe interfaces voor Falcon-NEO

De Falcon-NEO, het apparaat waarmee u supersnel een datakopie kunt maken, heeft een tweetal nieuwe opties gekregen.

  1. De Thunderbolt/USB-C I/O card: hiermee kan de Falcon-Neo ook rechtstreeks op de nieuwste Macbooks worden aangesloten voor een datakopie. Dit met een datasnelheid van tot wel 10 Gbit/s. USB-C is de meest recente interface en wordt steeds meer aangetroffen in onderzoeken.
  2. De nieuwe I/O card voor FireWire: ook deze nieuwe interface is als optie verkrijgbaar voor de Falcon-NEO.

Met deze twee nieuwe interfaces is de Falcon-NEO nog bruikbaarder geworden voor opsporingsinstanties en geschikt voor alle typen harddisks en aansluitingen die de digitaal rechercheur in de praktijk aantreft.

Meer informatie over wat de Falcon-NEO en de nieuwe interfaces voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.