Contact

Nieuws

Darknet VOYAGER – Leer, voorkom, detecteer en onderzoek

De anonimiteit die Darknet biedt, trekt vele criminelen. Het is dé perfecte plek waar onderwerpen en mogelijkheden die uw organisatie schade kunnen toebrengen, worden besproken. De ideale plek waar nieuwe vormen van criminaliteit ontstaan. Hoewel het Darknet niet wenselijk is, is het tegelijkertijd een goudmijn voor het (sneller) detecteren en voorkomen van (cyber)criminaliteit.

Wat als u toegang kunt krijgen tot een omvangrijke Darknet omgeving waar u ook in het verleden, dus met terugwerkende kracht, informatie en bewijs kunt zoeken? En dit allemaal zonder enig afbreukrisico. Het is mogelijk! Via de oplossing Darknet VOYAGER kunt u gemakkelijk en snel informatie en belangrijke bewijsstukken vinden over huidige of criminele activiteiten in het verleden. Tevens krijgt u toegang tot alle snapshots van de originele content. Ook kunt u trends en patronen in de Darknet data in kaart brengen, dashboards bekijken en netwerken visualiseren. Verder kunt u zelf alerts instellen over gewenste gebeurtenissen en relevante meldingen.

 Kortom VOYAGER van Web-IQ is ideaal voor operationele analyse, het sneller oplossen van (cyber) georganiseerde misdaad en het accurater uitvoeren van fenomeenonderzoek (bijv. “wat zijn de toekomstige vormen en risico’s van ransomware?”).

Wilt u meer informatie over wat de Darknet VOYAGER voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.