Contact

Nieuws

Samenwerking DataExpert en Berkeley Varitronics Systems

DataExpert introduceert oplossing voor detectie van mobiele telefoons in de Benelux.

DataExpert is met ingang van 1 januari 2019 officieel wederverkoper van het Amerikaanse Berkeley Varitronics Systems, producent van draagbare detectiesystemen voor het beveiligen van plaatsen waar het gebruiken en/of hebben van mobiele telefoons niet is toegestaan.

Deze systemen kunnen onder andere worden toegepast in penitentiaire inrichtingen en andere “kritische” gebouwen. Met de door DataExpert geleverde systemen kunnen telefoons worden opgespoord. Ongeacht of deze aan of uit staan. Daarnaast biedt DataExpert ook apparatuur van deze leverancier om signalen zoals Wifi en Bluetooth af te vangen om mogelijke draadloze dreigingen, hackers en rogue AP’s op te sporen.

Naast de producten van Berkeley Varitronics Systems is DataExpert leverancier van een groot aantal oplossingen en diensten op het gebied van (Cyber) Security, Data Analytics en Digital Forensics en voorziet in diverse trainingen op dit gebied.

Wilt u meer informatie over de draagbare detectiesystemen van Berkeley Varitronics Systems? Neem dan contact met ons op via +31 (0)318 543173 of stuur een mail naar info@dataexpert.nl.