Contact

Nieuws

Samenwerking Cyberbit

Veenendaal, Nederland en Ra’anana, Israel - december 2018

DataExpert, specialist in het leveren van technologie en kennis op het gebied van criminaliteitsbestrijding en cyber security, bundelt haar krachten met Cyberbit Ltd, dochteronderneming van Elbit Systems. Cyberbit is wereldleider in cyber security simulatie en IT/OT detectie en response platformen. Door deze samenwerking streven de organisaties naar een verbeterde cyber security en daarmee veiligere samenleving.

Waar DataExpert haar klanten adviseert over het reduceren van cyber security risico’s binnen Kritische Infrastructuur, levert Cyberbit de oplossingen.  De oplossingen van Cyberbit zorgen voor een optimale beveiliging van zowel de IT als OT omgeving waardoor cyberrisico’s in de Kritische Infrastructuur vroegtijdig ontdekt en gemitigeerd worden. Mogelijke schade wordt hierdoor geminimaliseerd.

Robbert Bakker, CEO van DataExpert: “De unieke eigenschappen en bewezen techniek van de Cyberbit producten sluiten perfect aan op de visie van DataExpert: het bieden van de beste technologie en kennis voor een goed beveiligde Kritische Infrastructuur en zo een veiligere samenleving. Door onze jarenlange ervaring in de opsporings- en fraudewereld weten we goed welke uitdagingen organisaties hebben, welke verbeteringen er mogelijk zijn en hoe deze te realiseren. We zien in Cyberbit dan ook de juiste partner om ons huidige portfolio van cyber security en data-beveiligingsoplossingen verder uit te breiden met specifieke ICS/SCADA/OT security platformen en SOC trainingen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!”

“DataExpert deelt de visie van Cyberbit; een drievoudige cyberbeveiligingsstrategie gericht op mensen, producten en procedures, “ verklaart Yochai Corem, VP EMEA bij Cyberbit. “Samen met hun uitgebreide kennis en ervaring in de ICS/SCADA markt, is DataExpert een vanzelfsprekende partner om onze oplossingen voor het beschermen van Kritische Infrastructuren in Nederland op de markt te brengen.”

Meer weten over de oplossingen van Cyberbit en wat DataExpert hierin voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.