Contact

Nieuws

Oxygen Forensic Detective v.11 nu beschikbaar!

Met deze nieuwe versie is het mogelijk om QR tokens te vinden in WhatsApp op een smartphone, zonder de noodzaak om een kopie van de gehele telefoon te maken. Deze nieuwe functionaliteit werkt ook voor de webbrowser versie van WhatsApp.

Daarnaast biedt Oxygen nu ook support voor IoT devices zoals de Amazon Alexa, Google Home en smartwatches gebaseerd op de MediaTek chipset.

Een andere, zeer interessante feature is de brute force en decrypt optie van physical dumps van LG smartdevices. Op deze wijze kan ook de encrypted userpartition worden benaderd. Daarnaast kunnen nu ook drones van het merk DJI fysiek worden uitgelezen.

Tenslotte is het mogelijk om met behulp van de nieuwe, gratis versie van Oxygen Forensic KeyScout Google tokens terug te vinden op een PC.

Met de verkregen token kan Oxygen Forensic Cloud Extractor vervolgens toegang krijgen tot de Google Services van een gebruiker.