Contact

Nieuws

Het DataExpert Security Framework!

DataExpert benadert Cyber Security vanuit haar ‘forensische DNA’; we gebruiken technieken en producten die zich ruimschoots hebben bewezen in de opsporing. Dit om snel en accuraat risico’s vast te stellen en te beperken. Hierbij maken we gebruik van het DataExpert Security Framework. Het framework is als volgt opgebouwd: 

De startpositie is afhankelijk van de fase waarin de klant zich bevindt. Het voeren van gedegen Security beleid is hierbij essentieel. Het is van belang dat de klant dit met regelmaat communiceert aan zijn medewerkers. Dit gebeurt in de Security Awareness fase. Vervolgens voeren we een Security & Risk assessment uit dat, bij de eerste keer, gezien kan worden als een 0-meting. In de Protect & Control fase implementeert DataExpert samen met de klant een passende oplossing en monitort de klant of het gestelde beleid gehandhaafd wordt. Het betreft een continu proces en stopt niet bij de laatste fase.

Het doel; organisaties en de medewerkers aan de hand van technisch geavanceerde oplossingen een veilig(er) gevoel te geven en het mogelijk lekken van gevoelige data te voorkomen.