Contact

Nieuws

Terugblik op Digital Experience 2018

Op 9, 10 en 11 oktober organiseerde DataExpert in het Van der Valk hotel te Utrecht haar jaarlijkse evenement. Deze drie dagen stonden geheel in het teken van Security, Digital Forensics en Analytics oplossingen. De ruim 500 bezoekers hadden keuze uit ca. 25 sessies. Tijdens deze sessies werden de deelnemers geïnformeerd over recente product-updates, nieuwe oplossingen, use cases en kregen ze een sneak preview van enkele cybercrime trainingen. Ook was er voldoende ruimte gedurende de sessies om vragen te stellen. In de pauzes konden de bezoekers op de leveranciersmarkt nieuwe of geüpdatet technologie bekijken en uitproberen.

Keynote sprekers
De drie met zorg uitgekozen keynote sprekers bleken een groot succes! Tijdens de Security editie op dinsdag vertelde Peter Zinn over de hedendaagse Cyber Security uitdagingen. Woensdag (de Forensic editie) deelde Steven de Smet op unieke wijze zijn visie over de nieuwe digitale smart politie. Matthew Schouten leerde het publiek op 11 oktober tijdens de Analytics editie, hoe belangrijke informatie onthouden kan worden door middel van de analytics van het het brein.

Digital Experience 2019?
Dankzij uw feedback is DataExpert elk jaar in staat Digital Experience te verbeteren. We willen u dan ook dit jaar weer hartelijk danken voor de uitgebreide ideeën, complimenten en andere opmerkingen. Met deze feedback gaan we er voor zorgen dat Digital Experience 2019 weer een event is dat u niet mag missen! Houd voor meer informatie hierover onze website en nieuwsbrief in de gaten!

Heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van Digital Experience? Neem dan contact met ons op!