Contact

Nieuws

Web-IQ Partnership

DarkNet expertise en technologie voor het bestrijden van High Impact Criminaliteit

Met veel enthousiasme informeren we u over onze nieuwe samenwerking met Web-IQ, een innovatieve organisatie die met meerdere prijzen bekroond is op het gebied van DarkNet en Open Source forensische intelligentie. Door waardevolle data en direct inzetbare informatie vanuit DarkNet en Openbare bronnen te leveren, versterkt Web-IQ de informatiepositie van Opsporing, Inlichtingen Services, Lokale en Nationale overheden en commerciële organisaties. Een van de innovaties betreft het kunnen zoeken in data uit het verleden vanuit DarkNet bronnen. Dit maakt Web-IQ uniek.

In 2017 heeft Web-IQ de Mr. Gonsalves Award van Dhr. Grapperhaus, Minister van Veiligheid en Justitie, mogen ontvangen voor de Voyager technologie en haar significante bijdrage in het bestrijden van mensenhandel.

Maak kennis met deze technologieën tijdens de jaarlijkse conferentie, Digital Experience 2018. De sessie inclusief live demo’s en use cases zal op de Analytics dag, donderdag 11 oktober, plaatsvinden. Voor meer informatie over de Web-IQ oplossingen en services kunt u contact met ons opnemen.