Contact

Nieuws

Nieuw digitaal leersysteem

Met trots informeren we u over ons nieuwe digitale leersysteem, Davinci. Het platform is in-house ontwikkeld door onze trainer Niels Hilderink. Het biedt de mogelijkheid om de trainingen van DataExpert op maat aan te bieden, aan te passen en te actualiseren.  

Allereerst biedt de omgeving de mogelijkheid tot het invoegen van nieuwe modules en bijlages waardoor eenvoudig en snel nieuwe trainingen (op maat) kunnen worden samengesteld. Hierdoor kan DataExpert haar trainingsaanbod continu blijven innoveren en actualiseren.

De cursisten krijgen aan het begin van de training een pincode waarmee ze kunnen inloggen op de leeromgeving. De ontvangen code is tot 90 dagen na de training geldig. Dit stelt de cursist in staat om ook achteraf het cursusmateriaal te downloaden en door te nemen. Tijdens de training krijgen de cursisten de opdrachten en casuïstiek in hun scherm geplaatst, wat de training efficiënt en overzichtelijk maakt.

De nieuwe leeromgeving wordt eerst gebruikt in onze cybercrime, OSINT en cyber security trainingen (ook wel bekend als DiEx trainingen). De eerste trainingsdagen, met behulp van het nieuwe systeem, zijn afgerond en de reacties zijn lovend. We kijken er dan ook naar uit u kennis te laten maken tijdens één van onze trainingen met het nieuwe platform.