Contact

Nieuws

Heeft u zich al aangemeld voor Digital Experience 2018?

9 t/m 11 oktober a.s., Van der Valk Hotel Utrecht

Over iets minder dan een week is het zover, Digital Experience 2018. De inschrijvingen gaan hard, maar er is nog voldoende ruimte om u en uw collega’s in te schrijven!

Dit jaar is het evenement van DataExpert uitgebreid met een derde dag die in het teken staat van Security Solutions. Op dinsdagmiddag 9 oktober delen experts uit het security domein hun kennis over topics zoals Security Awareness en Data Discovery.

Tijdens de Digital Forensic Edition (woensdag 10 oktober) en de Analytics Edition (donderdag 11 oktober) wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends en technologieën. U kunt kennis- en gebruikerssessies volgen, met onze technologiepartners sparren en ervaringen uitwisselen met vakcollega’s tijdens pauzes en netwerkborrels.

Verder kunt u alle drie de dagen live software demo’s volgen bij de Analytics Demo Booth.

Mis hét jaarlijkse congres in de strijd tegen misdaad, fraude en (cyber)crime niet en meldt u nu aan!