Contact

Nieuws & Events

Digital Experience: Keith Lockhart over FTK - sessie op 11 oktober

Keith Lockhart – Still going strong!

Op woensdag 11 oktober zal Keith Lockhart tijdens Digital Experience op zijn voor velen bekende levendige en humoristische wijze een presentatie geven over de ontwikkelingen van Forencis Toolkit. Als je Keith eenmaal hebt ontmoet, vergeet je hem niet meer. Jarenlang was Keith het gezicht van AccesData als trainer van diezelfde organisatie. Een aantal jaren geleden heeft AccessData de trainingsactiviteiten ondergebracht in een aparte werkmaatschappij, getiteld Syntricate en Lockhart zwaait er sindsdien de scepter.

FTK, oftwel Forensic Toolkit,  van AccessData, is voor veel digitaal onderzoekers nog steeds één van de belangrijkste tools om hun zaken mee aan te pakken.  Naast FTK zijn er ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van AD LAB en Quin-c,  het nieuwe vereenvoudigde reviewproduct van AccessData.

Keith zal op woensdag 11 oktober tijdens de Digital Experience de ontwikkelingen nader toelichten.  En zoals u van hem gewend bent, zal ook dit weer een geanimeerde presentatie worden!