Contact

Nieuws & Events

Big Data Entity Extraction and Analysis

Een hoge accuratesse met een hoge performance is de belofte en tegelijkertijd het resultaat dat Sintelix bij haar klanten heeft geleverd. De Sintelix Enterprise oplossing is ontwikkeld speciaal voor opsporing en nationale veiligheid doeleinden en kan tekst van diverse soorten bestanden extraheren en analyseren. Dit geldt zelfs voor tekst uit *.exe en fragment bestanden van herstelde harde schijven.

Een aantal performance indicatoren op een rijtje:

• 30 pagina’s per core per seconde en 2,5 miljoen pagina’s per dag
• 96,21% precisie bij Entity Recognition processen door MUC algoritmen te gebruiken
• 3000 Sophisticated Search zoekacties per seconde op een 2010 werkstation
• Hoogste Geotagging accuratesse als onderdeel van het standaard extractie proces

Ontdek de blinde vlekken in uw onderzoek door uw bevindingen te verrijken met relevante informatie uit tekstdata. Voor een demonstratie en een bespreking van de toegevoegde waarde van Sintelix in uw onderzoek kunt u contact met ons opnemen via info@dataexpert.nl of bel naar 0318 543 173.