Contact

Nieuws & Events

Netskope: Analyze Usage & Enforce Policies

Steeds meer bedrijven en medewerkers maken gebruik van cloudoplossingen. Hoe houdt u grip op het gebruik van cloudprogramma’s en welke data staat u in de cloud toe? Hoe weet u wat het risico van een cloudapplicatie is en is deze wel ‘enterprise-ready’?

Netskope is marktleider op het gebied van veilig cloudgebruik. Netskope geeft organisaties de mogelijkheid om zicht en grip te krijgen op cloudapplicaties.
Alleen Netskope stelt organisaties in staat om in real-time, op elk apparaat en voor elke cloudapplicatie het gebruik te regisseren, gevoelige data te beschermen en voor de naleving van beleid en policies te zorgen. Hierdoor kunnen organisaties snel en veilig werken. Tevens beoordeeld Netskope continue het beschikbare cloudapplicatie landschap door haar Cloud Index.

Uniek is dat Netskope ook op applicatie-niveau kan inzien hoe een clouddienst (bijvoorbeeld Box, Google Drive, Office365, SharePoint Online) wordt gebruikt. Hiermee kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat medewerkers gevoelige informatie naar de cloud uploaden maar dat ze wel een downloadlink van een collega kunnen openen. Zo beperkt u uw medewerkers niet maar wijst u ze wel op juist cloudgebruik; zaken waar een traditionele firewall of AD tekort schiet en Netskope een welkome aanvulling is.

Netskope kan in nog veel meer zaken voorzien, zoals bijvoorbeeld Cloud Security Access Broker (CASB), Data Loss Prevention (DLP), Active Threat & Malware detectie, Encyptie, etc. Zowel in-line als retrospectief, zowel on-site als vanuit de Cloud.

Netskope, a Gartner Cool Vendor!

Wilt u weten wat Netskope voor uw organisatie kan betekenen?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u meer te vertellen én te laten zien. 

Neem contact met ons op via info@dataexpert.nl of +31 (0)318 543173.