Contact

Digital Experience 2016

Money Never Sleeps

Zo heette het vervolg op ‘Wall Street’ van Oliver Stone uit 2010. Een pakkende titel die vandaag de dag nog steeds actueel is, en tevens het thema van de bijeenkomst waarvoor wij u hierbij uitnodigen.

Op dinsdag 20 september organiseert DataExpert in samenwerking met het IFFC en het Fraude Film Festival een inspirerende bijeenkomst over financiële fraude in Nederland, met interessante sessies, cases uit de praktijk en sprekers van naam met o.m Ines Mazzilli - NED Safilo Group and former Senior Finance Director HEINEKEN, Wendela Mulder - Officer van Justitie en Marcel Westerhoud van EBBEN partners.

Deze dag is zeer interessant voor leidinggevende en beleidsbepalers die zich bezig houden met fraude bestrijding.

Openingsfilm
Als kers op de taart zal de film ‘Dit kan dus niet...’  van de befaamde Frans Bromet worden vertoond. In deze film doet hij op zijn eigen wijze onderzoek naar wat frauduleus handelen nu eigenlijk is. Frans is zelf ook aanwezig voor een Q&A met het publiek. Een must see!

Programma
Bekijk hier het volledige programma voor de themasessie 'Money Never Sleeps'.

Evaluatieformulier
Download hier het evaluatieformulier.

Locatie
U bent te gast bij het Van der Valk hotel in Veenendaal. Een fantastische locatie met voldoende ruimte om alle gasten te verwelkomen. Kijk hier voor de adresgegevens en de route.

Aanmelden
Aanmelden gaat snel en eenvoudig via onderstaand formulier: