Contact

Digital Experience België

Digital Experience België

24 april 2019, Van der Valk Brussel

Op woensdag 24 april, organiseert DataExpert voor de tweede keer Digital Experience België. Dit is hét evenement op het gebied van Digitale opsporing, Misdrijfanalyse en Mobile Forensics. De locatie is het Van der Valk Hotel te Brussel.

Na het succes van vorig jaar, nodigen wij u van harte uit op deze tweede editie.

Digital Experience is het congres op het gebied van misdaad- en fraudebestrijding en (cyber)crime georganiseerd door DataExpert. Door gevarieerde kennis- en gebruikerssessies te volgen over producten, trainingen en services, wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends en technologieën.

Onze technologiepartners zijn aanwezig om u persoonlijk te laten zien wat de nieuwste produktontwikkelingen zijn en om uw vragen te beantwoorden. 
De beursvloer biedt u in de pauzes en tijdens de netwerkborrel gelegenheid tot netwerken met uw collega's uit de opsporingswereld.

Bekijk hier het complete programma

Digital Experience België is zeer nuttig en interessant voor iedereen die actief is in misdaad- en fraudeonderzoek in België. Bezoekers vanuit overheidsdiensten en het bedrijfsleven zijn welkom.

Aan deelname zijn GEEN kosten verbonden, maar aanmelden is verplicht!
De belangstelling is groot dus meld u tijdig aan!

Schrijf u hier in!


Zet Digital Experience België gelijk in uw agenda!

Locatie:
van der Valk Hotel Brussel
Culliganlaan 4
1831 Machelen
België

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven.

Contact