Contact

Digital Experience België

Digital Experience België

24 april 2019, Van der Valk Brussel

Op woensdag 24 april, organiseert DataExpert voor de tweede keer Digital Experience België. Dit is hét evenement op het gebied van Digitale opsporing, Misdrijfanalyse en Mobile Forensics. De locatie is het Van der Valk Hotel te Brussel.

Digital Experience is het congres op het gebied van misdaad- en fraudebestrijding en (cyber)crime georganiseerd door DataExpert. Door gevarieerde kennis- en gebruikerssessies te volgen over producten, trainingen en services, wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends en technologieën.

Onze technologiepartners zijn aanwezig om u persoonlijk te laten zien wat de nieuwste produktontwikkelingen zijn en om uw vragen te beantwoorden. 
De beursvloer biedt u in de pauzes en tijdens de netwerkborrel gelegenheid tot netwerken met uw collega's uit de opsporingswereld.

Bekijk hier het complete programma


Met trots presenteren wij de keynote op Digital Experience België:

Hacking is easy, but what about covering your tracks?

Cybercrime is makkelijk en toegankelijk voor een ieder. De pakkans is nihil en de verdiensten zijn aanzienlijk. Als hacker onzichtbaar zijn online en dat blijven, blijkt in de praktijk vrijwel onmogelijk. Tijdens deze presentatie nemen we u mee in de wereld van cybercrime, welke processen een hacker moet doorlopen en welke sporen hij daarbij achterlaat.

In deze presentatie zal Sjoerd van der Meulen, Cybersecurity specialist bij DataExpert, vanuit zijn ervaring als internetrechercheur en coördinator internetonderzoek bij politie Amsterdam, toelichten hoe je als rechercheur ‘onder de radar’ effectief digitaal onderzoek kunt doen.


 

Digital Experience België is zeer nuttig en interessant voor iedereen die actief is in misdaad- en fraudeonderzoek in België. Bezoekers vanuit overheidsdiensten en het bedrijfsleven zijn welkom.

Aan deelname zijn GEEN kosten verbonden, maar aanmelden is verplicht!
De belangstelling is groot dus meld u tijdig aan!

Schrijf u hier in!


Zet Digital Experience België gelijk in uw agenda!

Locatie:
van der Valk Hotel Brussel
Culliganlaan 4
1831 Machelen
België

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven.

Contact