Contact

Digital Experience 2017

Digital Experience 2017

Het congres voor de strijd tegen misdaad, fraude en cybercrime - 11 & 12 oktober 2017

Een moment om naar uit te kijken; De inschrijving voor Digital Experience is weer gestart!

Wat is Digital Experience?
Digital Experience 2017 is een tweedaags evenement op het gebied van Digital Forensics, Data Analyse en Cyber Intelligence. Dit evenement brengt specialisten en experts uit het veld, leveranciers van bewezen en innovatieve oplossingen, gebruikers en geïnteresseerden samen op 1 plek!
Op Digital Experience (DE17) bespreken we tijdens diverse sessies de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Samen vechten we tegen (cyber-)criminaliteit!

Meer informatie over de zeer interessante keynotes van dit jaar vindt u onderaan deze pagina.

2 dagen
Dit congres vindt plaats op twee dagen. Op woensdag 11 oktober vinden sessies plaats rond het thema 'Digital Forensics'.
Op donderdag 12 oktober komen de thema's 'Analysis & Investigation', 'OSINT & Mobile' en 'Cyber Intel' aan bod. U kunt zich aanmelden voor één of voor allebei de dagen.

Woensdag 11 oktober 2017

Forensic edition - Een dag vol interessante lezingen en workshops met de focus op digitaal forensisch onderzoek inclusief Mobile, Social Media, In–Car forensics en Video Analyse.

Aanwezige leveranciers zijn o.a. Guidance Software, Magnet Forensics, Cellebrite, MSAB, AccesData, Teel Technologies, BlackBag Technologies en nog veel meer...
 

Donderdag 12 oktober 2017

Cyber Intel & Analytics edition - De onderwerpen van deze dag zijn Analysis & Investigation van Big Data, OSINT & Mobile Intelligence. Het programma bevat workshops over tactische analyse in de opsporing, het uitvoeren van complexe telefoonanalyses op basis van providerdata en telefoonextracties, de roadmap van de meest toegepaste analyse software “i2” en een concrete use case vanuit een innoverende gemeente.
Verder diverse workshops met de focus op Endpoint Security, eDiscovery en Cloud Security, gericht op het beveiligen van uw kritische bedrijfsdata en persoongegevens.

Aanwezige leveranciers zijn o.a. Guidance Software, Ockham/Mercure, Semantic Sciences, X1, AccessData en Cellebrite en nog veel meer..

 

Aanmelden
Aanmelden gaat snel en eenvoudig op deze pagina. Hier vindt u tevens de complete programma’s en een overzicht van alle sessies voor zowel dag 1 als dag 2. U kunt zich aanmelden voor een dag, of voor allebei de dagen.

BELANGRIJK VERZOEK: wilt u bij uw aanmelding aangeven welke sessies u wilt bijwonen?

Nieuwe locatie
Dit jaar zijn wij te gast in het Van der Valk Hotel in Utrecht. Een prachtig nieuw en centraal gelegen hotel. Wij ontvangen u daar graag in oktober!

Keynote woensdag 11 oktober

Het Spook Waart Rond - Terrorisme is van alle tijden
De dag wordt geopend met een actuele keynote van Lars van Mulligen. Lars is specialist op het gebied van digitaal forensisch en cybercrime onderzoek en technologie. Zijn opsporingservaring heeft hij opgebouwd gedurende zijn 20 jaar lange loopbaan bij de Nederlandse Politie en een grote internationale opsporingsorganisatie. Enkele andere voorbeelden van zijn specialismen zijn geld vervalsing, credit card fraude en virtuele betaalmethodes.
Tijdens deze keynote bespreekt Lars het voortbestaan van terrorisme door de eeuwen heen, de risico’s die we in de huidige periode lopen en mogelijke, toekomstige oplossingen.